Carola uit Barendrecht:

Ik heb twee jaar geleden een maagwand ontsteking gehad zonder duidelijke oorzaak. Ik heb heel veel maagzuurremmers geslikt. Toen mijn maag geheeld was mocht ik het afbouwen, maar dat lukte niet helemaal. Naar een paar weken dit water drinken hoefde ik geen maagzuurremmers meer te gebruiken. Ik drink nu ruim 2 liter per dag. Mijn dochters PDS aanval stopte na 2 dagen water drinken. Toen ze terugging naar haar eigen huis in Leiden begon het weer (met kraanwater). Ze dronk het toen net een paar dagen. Nu (paar maanden later) blijft het ook weg als ze een paar dagen in Leiden is. 


Margreet uit Hoofddorp:

Veel meer energie, betere ontlasting, eindelijk (na 20 jaar!) van mijn candida- problemen af (!!!), beter slapen, geen droge huid meer, geen kloofjes in m'n vingers meer in de winter en geen handschoenen meer nodig bij afwassen/schoonmaken, tandvleesonsteking heel snel weg met speciaal zuur water. ( dit is geen drinkwater).    


Mark uit Hoofddorp:

Meer energie, eerder weer op krachten na late optredens, minder roos, minder hoge bloeddruk, niet meer moe na maaltijden. Nu na 1,5 jaar dit water drinken: helemaal geen hoge bloeddruk meer! (+/- 120 / 80)! Sinds we het drinken niet meer ziek geweest. 


Christa uit Leidschendam

Ik heb zoveel profijt van het water…het begon meteen met meer energie. Ik was bezig met chemo’s en de eerstvolgende chemo die ik kreeg nadat ik het water twee weken dronk, zorgde al voor minder bijwerkingen. Ik heb namelijk borstkanker met uitzaaiingen.

Maar eigenlijk ben ik ziek geboren en heb een heleboel afwijkingen waaraan dokters niets kunnen doen. Zo heb ik bijvoorbeeld een botwisselingsstoornis en daardoor heb ik veel pijn maar die pijn is nu weg! Voor het eerst in mijn leven is het calcium gehalte in mijn bloed normaal, dat is eerder dus nooit gelukt!

Ik heb ook astma maar ik gebruik mijn puffer bijna niet meer.

Ik heb tevens een aangeboren blaasontsteking, ik kon niet meer gewoon plassen maar dat kan ik nu wel weer!

Ik vind dit water zoooo lekker, je blijft er gewoon van drinken! Ook tijdens het sporten drink ik het en “klok klok klok,” het is zo weg!

Ik raad iedereen aan: als je gezond bent en je kunt het behouden….drink dit water!


Ed uit Barendrecht

Voordat ik in contact kwam met dit water had ik moeite met plassen. Vanaf het moment dat ik het water ben gaan drinken is dit probleem helemaal weg. Om te experimenteren ben ik heel veel water gaan drinken en daardoor ben ik ook nog eens 8 kilo afgevallen.          


Frans uit Rotterdam

Ik drink sinds een paar maanden het water. Ik heb een heleboel klachten waar ik veel medicijnen voor slik. Ik ben reumapatient, ik heb psoriasis, ik heb prikkelbaar darmsyndroom, ik ben maagpatient en ik heb last van reflux. Ik heb ook altijd last van een droge keel en dat is best lastig want ik ben zanger en ik treed regelmatig op. Maar nu heb ik helemaal geen last meer van een droge keel! Ik heb ook veel minder last van maagzuur en heb mijn medicijnen hiervoor gehalveerd. Ik werkte eerst helemaal niet doordat ik gewoon te ziek was maar sinds kort werk ik weer drie dagen per week! Ik heb veel meer energie dan anders en dat is vooral te merken als ik na een optreden niet helemaal kapot ben maar de volgende dag gewoon fris opsta. Het gaat heel goed met mij en ik wil steeds minder medicijnen gaan gebruiken voor alle klachten. Ook wel leuk om te vermelden is dat mijn leverwaarden nu helemaal binnen de juiste norm vallen, dat bleek tijdens het laatste bloedonderzoek. 


Peter uit Amsterdam

Ik ben Peter uit Amsterdam, 55 jaar. Mijn partner en ik hadden al lange tijd de frisdranken in de ban gedaan en we dronken eigenlijk al veel water. Uit flesjes maar ook kraanwater.
Ik kwam door een gesprek in het vliegtuig in aanraking met dit water.
Zoals de meeste mensen reageren deed ik dat ook. Sceptisch, en goh interessant weer een wondermiddel. Maar ik realiseerde me dat mensen ongeveer voor 70% uit water bestaan en langzaam raakte ik geinteresseerd omdat als er een mogelijk effect zou zijn dan heeft dat met deze wetenschap ook een grote impact. Ik heb vroeger fysiotherapie gestudeerd dus over de werking van e.e.a. in ons lichaam weet ik wel iets. Ik heb toen een presentatie bezocht en besloot om het te proberen door bij iemand water te tappen. Binnen enkele dagen merkte ik dat er iets aan het veranderen was. Ik heb sinds mijn 42e Diabetes type 2. Vroeger veel gesport en in mijn popmuzikanten dagen ( 23 jaar) nogal rock&roll geleefd. Door mijn werk tegenwoordig zit ik veel in de auto, sporten doe ik niet meer. Als je diabeet bent moet je dan dus op je eten letten.

Ik merkte toen ik het water dronk dat ik ineens veelvuldig hypo’s kreeg. Dat is een moment waarbij je bloedsuikerspiegel sterk daalt waardoor alle kracht en in sommige gevallen je spraakvermogen sterk verminderd. Zweten en behoefte aan iets dat je weer op de been helpt, druivensuiker voor het keren van het proces en donker brood voor de langwerkende koolhydraten die de suikerspiegel weer naar normale waarden brengen. Ik ben toen mijn insuline gebruik gaan verminderen, dat moest omdat het hebben van hypo’s niet echt goed voor je gezondheid is. 

Ongeveer een jaar geleden hebben we een apparaat gekocht en mijn insuline behoefte is ongeveer tussen de 40 en 50% gedaald. Naast dit opmerkelijke fenomeen merkte ik dat ik geen verzuringsverschijnselen meer had in mijn kuiten als ik meerdere malen achter elkaar de twee trappen in huis op en af liep. Een ander fenomeen dat zich aandiende was dat ik merkte dat ik me langer en beter kan concentreren en focussen op dingen waar ik mee bezig ben. Hetzelfde geldt overigens voor mijn partner die daar heel blij mee is met name ook voor de dingen die zij moet doen voor haar werk. En overall merk ik dat ik veel meer energie heb, zonder dat ik iets anders in mijn leven en gewoontes veranderd heb. Dus, dat moet het water zijn. 

Soms, en gelukkig steeds minder, vergeet ik s morgens twee liter water mee de auto in te nemen. Als ik dan s avonds thuis kom is drie glazen van dit water drinken het eerste wat ik doe. Mijn les is dus dat ik dagelijks tussen de 2,5 en 3 liter water moet drinken. Als ik me daar aan houd verbetert mijn levenskwaliteit in grote mate, zo heb ik uitgevonden. Ik kan iedereen aanraden hetzelfde te doen als ik. Het lijkt veel maar het water drinkt heel gemakkelijk en het werkt echt!