Mijn ervaringen met dit water...

 

Door een aantal toevalligheden kwam ik eind 2014 in contact met twee vrienden van vroeger waar ik samen muziek mee heb gemaakt. Zij vroegen mij of ik het leuk vond om een demonstratie te zien van “speciaal” water. Ik stond daar wel voor open want ik ben altijd geïnteresseerd in gezondheid.

Tijdens deze korte presentatie over dit speciale water dronk ik het water en ik merkte gelijk dat ik achter elkaar wilde blijven drinken. Later zou ik erachter komen dat ik uitgedroogd was en dat mijn lichaam gewoon schreeuwde om water en helemaal om dit water!  

De volgende ochtend toen ik wakker werd besefte ik dat ik de nacht had doorgeslapen zonder een pijnstiller te slikken. Ik had namelijk in die tijd een frozen shoulder en met name ’s nachts had ik veel pijn. Ik heb vanaf dat moment geen pijnstillers meer nodig gehad want ik ben het water blijven drinken. Ik merkte wel dat als het tijdelijk niet ter beschikking had, mijn pijn binnen enkele dagen weer veel erger werd.  

De frozen shoulder is uiteindelijk heel snel over gegaan maar als je mij vraagt wat het beste is wat ik heb gemerkt aan het water, dan zijn het wel mijn ogen. Ik zie iets scherper en ik draag nu weer onafgebroken mijn contactlenzen! Ik heb jaren lang last gehad van droge ogen en kon alleen nog maar mijn bril dragen. Ik stond eigenlijk op het punt om een ooglasering te doen maar nu ik weer zo gemakkelijk en probleemloos mijn lenzen draag is dat helemaal niet meer nodig en kan ik mij dat geld dus besparen! Last but not least…ik val gemakkelijker af. Het is niet zo dat het nu helemaal vanzelf gaat maar ik ben met veel minder moeite dan anders nu al 7 kg kwijt en mijn vriend is 8 kg kwijt zonder dat hij daar zijn best voor heeft gedaan.      

Monica Millar